ARA_1465.jpg

Allergi Spørgsmål

Allergi generelt: 

Nødder: Der kan forekomme minimale nødderester/sporer i alle vores is. Der er nødder i alle vores nøddeis. Vi har ikke jordnødder i vores produktion
Mælk: Der er økologiske mælkeprodukter i vores mælkebaserede is og de cremede frugtvarianter. Derudover er der vallepulver i vores lyse chokolade samt den hvide chokolade vi bruger til at dyppe isen i.
Frugt: Alle sorbetis er produceret med rigtige frugt og bær tilsat en sukkerlage. Sukkerlagen består af glukose, dextrose, sukker, Johannesbrødkernemel, maltodextrin, pektin, soja lecithin og guargum
Gluten: Der er ikke gluten i vores is
Æg: Vi bruger ikke æg i vores produktion. I julen producerer vi dog vores egen ‘ris a la mande på pind’ og den er med æg
Sukker: Der er økologisk rørsukker i alle vores is.
Alkohol: Der er alkohol i nogle af vores is; det er primært is der bestilles til særlige begivenheder
Soja: Der er soja lecitin i alle vores is.